ריסס שוקולד וחמאת בוטנים מה יכול להשתבש ?

הרעיון הכללי היה פשוט מאד.
בהשראת הבלוג החדש האהוב עליי גיליתי מחדש את אהבתי הנושנה לשוקולד ולחמאת בוטנים.
חוץ מהדברים הפסיכוטים באמת שיש שם (מי אמר צאבי האבי? עוגת יום הולדתמושלמת), יש שם מין חיקוי לממתק אמריקאי, המתכון כל כך פשוט וכל כך מקסים (והיו לי כבר גבעי מנג'טים קטנים) שהייתי חייבת לנסות.

זה בעצם לא מתכון, ממיסים 100 גרם שוקולד (חלב, מריר זה לא בשבילי )במיקרו ומכינים גבעים ריקים בקופסא שתלך לפריזר, כפית שוקלד מומס מספיקה בדרך כלל לכל גביע ואז פשוט מחלקים את השוקלד לכל "גובה" הגביע עד שהוא מצופה מבפנים בשוקולד ואז שולחים לפריזר. אחרי 10 דקות פריזר ממלאים כל גביע בחמאת בוטנים. מור ממליצה לערבב עם אבקת סוכר, זה נמראה לי מיותר לחלוטין ועוד כלים לשטוף. סוגרים כל גביע עם כפית נוספת של שוקולד מומס שמשמת כמכסה ושולחים לפריזר.
זהו עכשיו רק צריך לשמור על זה מאנשים אחרים.

כתיבת תגובה