פופ אובר

גדולות נפוחות ומוכנות מספיק מהר לארוחת בוקר-

תערובת המספיקה לשמונה פופים בינונים –

25 גרם חמאה
כוס קמח
כפית מלח
כוס ורבע חלב
שתי ביצים

המתכון המקורי הוא של רותי רוסו וחלק גדול מהעצות שלה מאד טובות (וחלק בוטלו עקב אילוצי זמן).

מתחילים בחימום התבנית והתנור ל250 מעלות , אומנם לא שיגרתי אצלי אבל נראה לי שזה הכרחי להצלחת המתכון הפעם. התבנית צריכה להיות "אמיתית" כלומר לא סיליקון ועדיף עם טפלון.
ממיסים את החמאה במיקרו מוסיפים את שאר המרכיבים וטורפים היטב. הבלילה מאד דלילה ועם טיפונת גושים וזה בסדר, בניסיון הראשון חשבתי שיש משהוא לא בסדר כי הבלילה יוצאת כאמור יותר דלילה מתערובת לפנקייק.

את הבלילה המוכנה צריכים לשפוך לתבנית ומהכרות של עם עצמי העדפתי לבזבז עוד כלי ולשפוך את הבלילה לקנקן מזיגה ומשם לתבנית.
מוציאים מהתבנית משמנים היטב עם ספרי שמן, שופכים את הבלילה -בזהירות לא למלא עד הסוף הם מתחילים להתפרע בתנור.
מחזירים לתנור ל15 שעה ב250 מעלות ועוד 10 דקות ב180 מעלות, שוב תמיד צריך לשים לב לשינויים מכיוון שאין שני תנורים דומים.

מוציאים את המפלצות הקטנות ומגלים עננים יפיפיים שאומנם נוחתי לארץ אחרי חצי שעה אבל עדיין רכים וטעימים.

ישר מהתנור

ערכים תזונתיים:
סה"כ קלוריות: 825 קלוריות
סה"כ חלבון: 33 גרם
סה"כ שומן: 30.6 גרם
סה"כ פחמימות: 103.8 גרם
סה"כ כולסטרול: 519.3 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 0.3 גרם

(מי ידע שבקמח יש כל כך הרבה קלוריות ?)

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: