עוגה לשבת (שתיה למורן)

עוגת שוקולד שלוש קומות מכוסה במרשמלו , איפה אפשר לטעות ?
זה המקור וההשראה :

והמתכון בתירגום לעיברית (ולמידות נורמליות) :
100 גרם חמאה, שלושת רבעי כוס שמן קנולה,חבילת שוקולד חלב מחולקת לקוביות,והפתעת ההפתעות כוס מים הוכנסו לסיר על אש קטנה.
בנתיים עירבבתי את היבשים:
3 כוסות קמח , 2 כוסות סוכר,שלושת רבעי כוס קקאו, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים 3 ביצים אחת אחת לעיסה , וכוס חלב עם כף חומץ וחצי כף סודה לשתיה. זהו.
זה תוסס נורא יפה והתערובת שחורה כהה כמו לבה ויחסית צמיגית. מחלקים לשוש תבניות או אופים שלוש פעמים באותה תבנית.
180 מעלות במשך חצי שעה בערך
מקררים לחלוטין ! אני השארתי במקרר ללילה שלם. עדיף לשמור הפוכים אחד על השני.כדי ש"יתגבשו".
מרכיבים אחד על השני עם פודינג שוקולד שהכנתי עם שקית אבקת פודינג כוס חלב וכוס שמנת מתוקה שהוקצפו במשך דקה לקרם ממש ציב .
הציפוי הוא אותו הדבר כמו המילוי להרכבה. פיזרתי מעל קקאו כדי שיהיה יפה מול המרשמלו הלבנים.
פיזרתי מרשמלו לבנים ברגע האחרון.
וואלה :

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: