עוגיות שוקולד צ'יפס

לפני האפייה

עוגיות שוקולד צ'יפס נחשבות עוגיות אהובות מאד. אבל איך משהוא יכול להיות טעים עם אבקת אפייה ? מה הטעם בעוגיה שאין לה מרכז עסיסי ? אבל רצית להכין משהוא חדש ובראוניז כבר יצאו לי מכל החורים.

מתחילים בהקצפה של חמאה רכה מאד 100 גרם, עם חצי כוס סוכר ושתי כפות של סוכר חום.

וזו היא רק ההתחלה , לה לה לה....

מוסיפים ביצה אחת (יותר קל לטרוף) קצת חומץ תפוחים (בערך כף) כדי להגיב עם הסודה לשתיה ואז ניפיתי כוס וקצת קמח עם כף יפה של סודה לשתיה .

קמח נופל עלי ...


מערבבים את הקמח יחסית מהר, רק עד שיש תערובת אחידה ואז כוס של שוקולד צ'יפס, שוב ערבוב קצר ואז החלק המגניב של לעשות את העוגיות עם כף הגלידה הקפיצית שלי 🙂

שלושה בודדים במערכה

ולתנור , 180 מעלות בערך 15 שעה כ18 עוגיות נחמדות.

עוגיות מוצפות באור

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “עוגיות שוקולד צ'יפס

  1. פינגבק: עוגי פלצת (או מה קורה שאני ממש אבל ממש משועממת) « סוף שבוע

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: