יאם ! – אפונה פסטה ושום

אז זה ניסיון להכין את הפסטה באפונה של "גם אבא יכול " (במפתיע לא ספר שוביניסטי כל כך, די מצחיק ומכיל גם עצות מגניבות לאירוח ובכללי) אבל בלי האפונה עם הרבה פחות שמן ובלי עשבי תיבול, מה שנקרא המציאות הקודרת של המקרר.
וגזר ?
הרתחתי המון מים בסיר קטן ("סיר אורז") וכשהם רתחו הוספתי חצי חבילה של 500 גרם של אפונה קפואה (ומה קרה לחצי שנשאר? התפזר על כל הרצפה, למה הם עגולות האפונים המטומטמות האלו ?). בישלתי כמה דקות, אני דוגלת בבישול קצר. מילאת שוב את הסיר התחתי את המים שוב והוספתי שני חופנים (כן ! כוס בערך ) של פסטה , אלו עם הקרניים הכי מגניבות כי האפונה נכנסת בפנים. כשהפסטה הייתה מוכנה (קצת מעבר לאל דנטה, אני רוצחת את הפסטה שלי) סיננתי לאותה קערה שבה נחה האפונה והחזרתי את הסיר לאש. הוספתי לסיר שתי כפות שמן וארבע שיני שום שגררתי במגררת מיקרופיילן עד שהשום הזהיב מעט ואז הוספתי את הפסטה והאפונה. בזמן כל רתיחת המים הייתי בעיקר עסוקה בגרור פרמזן. ועכשיו הוספתי שני חופנים של הגבינה. קצת מלח גס וזהו. הורדתי מהאש. הבעיה היחידה היא שלא נראה שמה שאמור להיות "ארוחת הצהריים של מחר" ישרוד עד למחר.
עברו חמש שניות ?

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: