עוגת שוקולד פקאן

נוטפת שחיתות
המתכון המקורי שנראה מצוין בתמונות כאן, (אני מאד אוהבת את סגנון הצילום שלה) הבעיה התחילה כשהתחלתי לקרוא את האנגלית, אני באמת לא סובלת עוגות מבוססות קקאו וגם כמויות הסוכר מטורפות (יש שם משהוא כמו שלוש כוסות אבקת סוכר ! היא לא נורמלית !) אז עשיתי פניית פרסה, בראוניז כולם אוהבים, פקאנים יש (ערמות של פקאנים לא קלופים, ככה זה כשלחברים של ההורים יש עצי פקאן ולאף אחד אין כוח לקלוף) אז חיברתי בין השניים :

בראוניז :
מחממים תנור ל180 מעלות
שמים 200 גרם חמאה ו200 גרם שוקולד בתוך סיר קטן. נסו לאזן את השווקלד על החמאה כך שהוא לא ישרף ולא יגע ישירות בסיר. כשהכל נמס מערבבים טוב מורידים מהאש ומוסיפים כוס סוכר (אם השוקולד מריר , אם הוא חלב אז חצי כוס מספיקה)
מוסיפים ארבע ביצים (אחת אחת תוך כדי ערבוב מסיבי, אם נוצרת לכם חביתה , שהרי בגלל זה הערבוב וההוספה העדינה, ניתן לסנן את התערובת לפני הוספת הקמח)
תהליכי הכנה
מוסיפים כוס קמח בכמה שפחות ערבוב (אבל עדיין לערבב, כלומר עד שלא רואים לבן, עצלנים יקבלו עוגה עם גושים לבנים לא מוסברים) ושופכים לתבנית, במקור, מלבנית קטנה אבל אני השתמשתי בתבנית אינגליש קייק ועדיין יצא מצוין. הבראוניז צריכים להיות מוכנים אחרי עשרים דקות אבל עדיף בהרבה לבדוק אחרי רבע שעה, הרעיון שלהם הוא אמצע שעדיין רוטט, כאילו השוליים של העוגה מוכנים אבל האמצע שלה עדיין זקוק לכמה דקות. זהו שהוא לא 🙂 פה ההבדל בין בראוניז לעוגת שוקולד עשירה.
בנתיים ממיסים 100 שוקולד במיקרו ומוסיפים לו חצי מיכל שמנת מתוקה (חצי כוס חלב עם קצת חמאה יכול גם להתאים פה לדעתי) מערבבים עד לתערובת אחידה ומוסיפים חצי כוס פקאנים (או אגוזים\שקדים אחרים, אבל אז משנים את שם העוגה :)) מערבבים הכל ושופכים\מורחים על העוגה החמה.
נותנים להכל להתקרר ומחפשים מישהוא שיסכים לנקות כלים …
שאריות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: