מרק עדשים ונקניקיה

חורף =מרק ?
זאת נראית כמו משוואה הגיונית לבחורה שהצליחה לשרוף את המפזר חום שלה נכון ?
הבעיה היחידה היא שאני מכירה מספר מצומצם של מרקים שאני ממש אוהבת ולא צריך חומרים מיוחדים ( כמות בלתי הגיונית של בצל לדוגמא ) להכין אותם. כמה אפשר כבר לאכול מרק עדשים? מסתבר שהרבה , במיוחד אם מוצאים גיוון מסוים, עם כל הכבוד למג'דרה של אמא.

המתכון מהמטבח של סמית ועבר קצת שינויים
מרכיבים
מתחילים בדרך הצרפתית להתחיל דברים –בצל, גזר שקצצתי לקוביות קטנות (בעיקרון היה אמור להיות כאן סלרי אבל החיים הם אילתור) שמטגנים עם קצת שמן בסיר .
מעט שמן
בנוסף לזה הוספתי נקניקיית צוריסוס שחתכתי לחתיכות קטנות. מטגנים עד שהירקות מתרככים והנקניקיה משחימה.
משחימים
מוסיפים פחית של עגבניות מרוסקות 4 כוסות של ציר עוף (מרק צלול מאד, אפשר גם מים) וכוס עדשים ירוקות .
אדום אדום
זה הזמן להוסיף קצת טבסקו למי שאוהב. מבשלים על אש קטנה עד שהעדשים רכות (בערך חצי שעה )
טועמים מתקנים תיבול (כלומר מוסיפים מלח, עכשיו ולא עם העדשים, מלח מקשה קטניות, או לפחות זה השקרים שסיפרו לי) מגישים חם עם גושי פרמזן טבועים בפנים.
תוצאה סופית ומנחמת

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: