שוקולד ותות עץ לבן

בקיבוץ (בו אני גרה בעוונותי) יש פירות שאשכרה גדלים פרא. לימונים , פקאנים (זה סוג של פרי לא ?) ותותי עץ. הבעיה היחידה עם תותי העץ (חוץ מהקטע שלהגיע לפני אנשים אחרים) שהם לבנים ולא אדומים כהים אז ניסיתי להדגיש אותם עם שוקולד. להגיד שזה הצליח ? לא ממש, הלבן נטמע לחלוטין בתוך העיסה ולצערי אנשים לא מתחשבים פה מספיק כדי לשמור לי לעוד ניסיון.
הכנתי מאפינס שוקולד על פי מתכון של נטלי מעוגיו נט. החלפתי כאמור את השוקולד מלבן למריר והכנסתי תותי עץ במקום פטל. אומנם תותי העץ נבלעו לחלוטין בשוקולד אבל הם הפתעה נחמדה בתוך הקאפקייק ומוסיפים עיניין.

20 דקות הכנה ל6 מאפינס גדולים (180 מעלות)
המתכון מבוסס על המתכון הזה וכולל הפרת כל חוק מאפינס הידוע לאנושות 🙂

המסתי 70 גרם חמאה במיקרו, הוספתי שתי כוסות קמח, שקית אבקת אפייה ביצה ,שני שליש כוס סוכר ושמנת חמוצה אחת ערבבתי הכל – זה עדיין קאפקייק אז שימו לב לערבב רק עד שהכל "ביחד" ואז הוספתי בערך חופן של תותי עץ ו80 גרם שוקולד קצוץ גס ערבבתי רק עד שהתוספות נבלעו. זהו ! בלי ניפוי בלי ערבוב מסודר בלי כלום, חילקתי לתבנית קאפקייק (שלי ממש גדולים) ואפיתי (בתנו רהחד והלא שורף מלמטה !) על 180 מעלות כ20 דקות -הם צריכים לצאת שחומים מלמעלה .
מאפינס  נהנים בחום
יותר קל מזה אי אפשר (נראה לי)
נ.ב
זה חלק מהפרויקט של מנטקה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: