מעמול

אגוזים

אגוזים קצוצים, זאת אומרת לפני קיצוץ. לא יכולתי להביא את עצמי להשתמש במג'מיקס רק בגלל הידיעה שאני אצטרך לשטוף אותו (לא אין לי מדיח).

אגוזים זום אוט

וזאת התמונה האמיתית. אל דאגה החתול שותה את שאריות החלב והסוכר וגורש מידית מהשולחן (אבל אילן התעקש לצלם). מה שמראה לכם משהוא על הכאוס בו נוצרות רוב העוגות שלי. כלומר בלי להזכיר את אינסוף הכלים (עוד לא פגשתי עוגה שמלכלכת קערה אחת בלבד !) והקמח בכל מקום.
אבל עוגיות חמות וטעימות הן פיצוי לא רע , נכון ? ומה זה כבר כמה רגעים של בלאגן לעומת עוגיה בביום ?

המתכון מתוך "גם אבא יכול" והוציא בערך 16 עוגיות

מחממים תנור ל180 מעלות , בקערה מערבבים מאתיים גרם חמאה רכה (30 שניות במיקרו) חצי כוס סוכר (אני אוהבת מתוק הם שמו רבע) חצי כוס חלב חצי שקית אבקת אפיה ושתיים וחצי כוסות (הם שמו שתיים ) קמח. מערבבים עד לקבלת בצק רך. רך, לא דביק, אם צריך עוד קמח תוסיפו (רבע כוס בכל פעם) אבל בזהירות.
שולחים את הקערה למקרר ומכינים מילית : מערבבים כוס אגוזים קצוצים (אני השתמשתי במלך ופיסטוק וקצצתי ביד) רבע כוס אבקת סוכר (ממילא תצטרכו אבקת סוכר לאיבוק בסוף) וכפית קינמון.
מוצאים את הבצק מהמקרר ועושים כדורי פינג פונג וממלאים במילית, הקונספט הוא לעשות כדור, ליצור בכדור גומה, למלא במילית ולסגור בחזרה. אופים בערך רבע שעה עד שמשחים ממש טיפה . מאבקים באבקת הסוכר שנשארה לכם לקבלת הררי שלג קטנים .
אחד חסר

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: