עוגת פאדג', רכה מלאת שוקולד. בלי הרבה בלאגנים. בדיוק מה שצריך בחופשה הארוכה הזאת (עדיין , שלא תגמר לעולם 🙂 )
המתכון מסמית קיטצן
לתבנית קטנה , 18 ס"מ
ממיסים מאה גרם שוקולד עם מאה גרם חמאה , בנתיים מקציפים ארבע ביצים עם שלושת רבעי כוס סוכר (אני השתמשתי בחום בהיר , אבל אפשר לבן ) הקונספט הוא להקציף אותם לפחות חמש דקות , כי על זה העוגה "עומדת". מקפלים את הביצים לשוקולד ומוסיפים שליש כוס קמח (במתכון היא משתמשת בקמח כוסמת ) , עדיף לפזר את הקמח בעדינות מעל העיסה כך יהיה יותר קל לערבב. מוסיפים ב אותה דרך רבע כוס שקדים טחונים ומקפלים בעדינות לעיסה. אופים על 180 מעלות עשרים דקות בתנור.
נראית רכה ומענגת יאמי 🙂