עוגת שוקולד רכה

עוגת פאדג', רכה מלאת שוקולד. בלי הרבה בלאגנים. בדיוק מה שצריך בחופשה הארוכה הזאת (עדיין , שלא תגמר לעולם 🙂 )

עם ריבת תותים וקצפת

עם ריבת תותים וקצפת

המתכון מסמית קיטצן
לתבנית קטנה , 18 ס"מ

ממיסים מאה גרם שוקולד עם מאה גרם חמאה , בנתיים מקציפים ארבע ביצים עם שלושת רבעי כוס סוכר (אני השתמשתי בחום בהיר , אבל אפשר לבן ) הקונספט הוא להקציף אותם לפחות חמש דקות , כי על זה העוגה "עומדת". מקפלים את הביצים לשוקולד ומוסיפים שליש כוס קמח (במתכון היא משתמשת בקמח כוסמת ) , עדיף לפזר את הקמח בעדינות מעל העיסה כך יהיה יותר קל לערבב. מוסיפים ב אותה דרך רבע כוס שקדים טחונים ומקפלים בעדינות לעיסה. אופים על 180 מעלות עשרים דקות בתנור.

עוגת שוקולד מאורת

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “עוגת שוקולד רכה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: