פופאובר תירס

כשהכל משתבש צריך לחזור להתחלה, משהוא כזה ( או דומה לו) אמר ויזיני לפיזיק בנסיכה הקסומה. ואולי באמת כדאי להחיות את הבלוג הנטוש הזה עם חזרה לאחד המתכונים הראשונים שעשיתי פה ואחד האהובים עליי : פופאובר.

הרעיון הוא לחמניות, לחמניות חמות וטריות בלי שמרים ובלי חומרי התפחה (מצד שני הן צונחות די מהר) והפעם הם זקוקות רק למג'מיקס אחד :).

ההשראה מסמית קיטצן.
לבערך שש לחמניות בתבנית מאפינס

חממו תנור ל250 מעלות

לוקחים שלושת רבעי כוס תירס ומכניסים לבלנדר או למעבד מזון עם כוס חלב ומעבדים עד שהתירס טחון אבל לא לחלוטין, מוסיפים 3 ביצים , 20 גרם של חמאה רכה (או 2 כפות שמן) מעבדים שוב לכמה רגעים . ממוסיפים כוס קמח וכפית מלח ומערבבים שוב עד לעיסה אחידה (ומאד נוזלית) .
את העיסה מחלקים לתבנית מאפינס של שש .
אופים בתבנית מאפינס בערך חצי שעה על 250 מעלות, שימו לב אליהן בעד חלון הזכוכית של התנור (אל תפתחו את התנור !) , הן צריכות לתפוח ולעלות ואז להזהיב .

2015-05-31 17.13.49

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: